logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ŚWIEŻEWSKA EWA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Adriana Mika, Ewa Świeżewska, Piotr Stepnowski.
TYTUŁ: Polar and neutral lipid composition and fatty acids profile in selected fish meals depending on raw material and grade of products
ŹRÓDŁO: LWT - Food Science and Technology. - 2016, Vol. 70, s. 199-207
p-ISSN: 0023-6438
e-ISSN: 1096-1127

UWAGI: Bibliogr. 32 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.329
Punktacja MNiSW: 40.000
5-letni Impact Factor ISI: 2.929
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • fatty acids
  • fish meal grade
  • neutral lipids
  • spectrometric techniques

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    2/2
    AUTORZY: Małgorzata Gutkowska, Joanna Rojek, Julita Nowakowska, Marta Wnuk, Małgorzata Lichocka, Jerzy Bohdanowicz, Ewa Świeżewska.
    TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Rab-dependent vesicular traffic is indispensable for maternal control of male and female gametophyte development but not for embryo development of Arabidopsis thaliana
    NAZWA KONFERENCJI: International Meeting "Advances in plant reproduction - from gametes to seed"
    MIEJSCE: Florence, Italy, 30 June - 1 July 2018
    Typ publikacji: ZXK
    Język publikacji: ENG
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego