logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: BAWOR KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Anna Kojta, Katarzyna Bawor, Leszek Bielawski, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Skład mineralny owocników podgrzybka brunatnego
ŹRÓDŁO: W: VIII Polska Konferencja Chemii Analitycznej "Analityka dla społeczeństwa XXI wieku", Kraków, 4-9 lipca 2010 roku / [red. nauk. Paweł Kościelniak]
ADRES WYDAWNICZY: Kraków : Wydawnictwo MALAMUT, 2010
OPIS FIZYCZNY: S. 330
ISBN: 978-83-925269-7-1
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: POL
[sprawdź dostępność w katalogu BUG]
2/2
AUTORZY: Anna K. Kojta, Katarzyna Bawor, Grażyna Jarzyńska, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Mineral composition and heavy metals accumulation capacity of Bay Bolete's (Xerocomus badius) fruiting bodies collected near a former gold and copper mining area
ŹRÓDŁO: W: 11th International Conference on the Biogeochemistry of Trace Elements, Florence, Italy, July 3-7, 2011 : conference proceedings, pt. 1
OPIS FIZYCZNY: S. 487-488
UWAGI: Bibliogr. 6 poz.
Typ publikacji: ZRZ
Język publikacji: ENG
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • edible fungi
  • food composition
  • heavy metals
  • metallic elements
  • mushrooms
  • nutrition

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego