logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: GIL WOJCIECH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Anna Dzimitrowicz, Piotr Jamroz, George C. diCenzo, Wojciech Gil, Wojciech Bojszczak, Agata Motyka, Dorota Pogoda, Paweł Pohl.
TYTUŁ: Fermented juices as reducing and capping agents for the biosynthesis of size-defined spherical gold nanoparticles
ŹRÓDŁO: Journal of Saudi Chemical Society. - 2018, Vol. 22, iss. 7, s. 767-776
p-ISSN: 1319-6103
e-ISSN: 2212-4640

UWAGI: Bibliogr. 57 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.456
Punktacja MNiSW: 30.000
5-letni Impact Factor ISI: 2.912
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • nanostructures
  • bioreduction process
  • phenolics
  • reducing sugars
  • mie scattering

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego