logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: OREDSSON STINA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Lijie Zhong, Karl-Erik Gustavsson, Stina Oredsson, Bartosz Głąb, Jenny Lindberg Yilmaz, Marie E. Olsson.
TYTUŁ: Determination of free and esterified carotenoid composition in rose hip fruit by HPLC-DAD-APCI+-MS
ŹRÓDŁO: Food Chemistry. - 2016, Vol. 210, s. 541-550
p-ISSN: 0308-8146
e-ISSN: 1873-7072

UWAGI: Bibliogr. 33 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.529
Punktacja MNiSW: 40.000
5-letni Impact Factor ISI: 4.498
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • rose hip fruit
  • carotenoids
  • xanthophyll ester
  • HPLC-DAD-APCI+-MS
  • identification
  • saponification
  • fatty acid

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego