logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: PIEKARSKA KINGA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska, Kinga Piekarska.
TYTUŁ: Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Food safety culture in theory and practice
ŹRÓDŁO: Problemy Jakości. - 2018, R. 50, nr 11, s. 7-15
p-ISSN: 0137-8651
e-ISSN: 2449-9862

UWAGI: Bibliogr. 38 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 11.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • kultura organizacyjna
  • kultura bezpieczeństwa żywności
  • pomiar

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organizational culture
  • food safety culture
  • assessment

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego