logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: PUCHALSKI CZESŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Marta Tomczyńska-Mleko, Elżbieta Kamysz, Emilia Sikorska, Czesław Puchalski, Stanisław Mleko, Lech Ozimek, Grzegorz Kowaluk, Waldemar Gustaw, Marta Wesołowska-Trojanowska.
TYTUŁ: Changes of secondary structure and surface tension of whey protein isolate dispersions upon pH and temperature
ŹRÓDŁO: Czech Journal of Food Sciences. - 2014, Vol. 32, no. 1, s. 82-89
p-ISSN: 1212-1800

UWAGI: Bibliogr. 28 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.675
Punktacja MNiSW: 20.000
5-letni Impact Factor ISI: 0.881
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • circular dichroism
  • globular protein
  • protein concentration

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego