logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: SOBKOWIAK-TABAKA IWONA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Mélanie Salque, Peter I. Bogucki, Joanna Pyzel, Iwona Sobkowiak-Tabaka, Ryszard Grygiel, Marzena Szmyt, Richard P. Evershed.
TYTUŁ: Earliest evidence for cheese making in the sixth millennium BC in northern Europe
ŹRÓDŁO: Nature. - 2013, Vol. 493, iss. 7433, s. 522-525
p-ISSN: 0028-0836

UWAGI: Bibliogr. 30 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 42.351
Punktacja MNiSW: 50.000
5-letni Impact Factor ISI: 40.783
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • lipid residues
  • milk production
  • Neolithic
  • Kuyavia
  • sieve vessels

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Medline
  • Web of Science

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego