logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: SZAŁABSKA KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Gabriela Jurkiewicz, Grażyna Krasińska, Katarzyna Szałabska, Daniel Siwicki, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Rtęć w jadalnych mleczajach w Polsce
ŹRÓDŁO: W: Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Towaroznawstwo XXI wieku podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów", Olsztyn, 22-24 maja 2013 r.
OPIS FIZYCZNY: S. 67
ISBN: 978-83-62863-66-2
Typ publikacji: PSZ
Język publikacji: POL
2/2
AUTORZY: Gabriela Jurkiewicz, Grażyna Krasińska, Katarzyna Szałabska, Daniel Siwicki.
TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Rtęć w jadalnych mleczajach w Polsce
NAZWA KONFERENCJI: Ogólnopolska Konferencja Naukowa Towaroznawstwo XXI wieku podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów
MIEJSCE: Olsztyn, 22-24 maja 2013
Typ publikacji: PXP
Język publikacji: POL
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego