logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: YANG TIANWEI
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Tianwei Yang, Zhang Ji, Jerzy Falandysz, Grażyna Krasińska, Martyna Saba, Yuanzhong Wang.
TYTUŁ: Mercury content in Leccinum fungi and its health risk associated with food intake in Yunnan Province
ŹRÓDŁO: Asian Journal of Ecotoxicology. - 2016, Vol. 11, no. 3, s. 348-355
p-ISSN: 1673-5897

UWAGI: Bibliogr. 30 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: CHI, ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • heavy metal
  • Hg
  • Leccinum
  • edible mushrooms
  • health risk
  • Yunan Province

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science

    DOI:
    2/2
    AUTORZY: Jieqing Li, Tianwei Yang, Ji Zhang, Jerzy Falandysz, Grażyna Krasińska, Martyna Saba, Yuanzhong Wang, Honggao Liu.
    TYTUŁ: Determination of total mercury and health risk as assessment in wild-grown bolete mushrooms from Yunnan Province
    ŹRÓDŁO: Yunnan Nongye Daxue Xuebao = Journal of Yunnan Agricultural University. - 2017, Vol. 32, no. 3, s. 523-535
    p-ISSN: 1004-390X

    UWAGI: Bibliogr. 26 poz.
    UWAGI: Tekst w jęz. chińskim
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: CHI
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bolete mushrooms
  • health risk
  • Hg
  • heavy metal
  • food safety

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego