logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: CHANTERELLE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska.
TYTUŁ: Macro and trace elements in Common Chanterelle (Cantharellus cibarius) mushroom from the European background areas in Poland : composition, accumulation, dietary exposure and data review for species
ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2015, Vol. 50, no. 5, s. 374-387
p-ISSN: 0360-1234

UWAGI: Bibliogr. 84 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.247
Punktacja MNiSW: 20.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.302
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • accumulation
  • Chanterelle
  • organic food
  • minerals

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego