logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: GOOD HOUSEKEEPING PRACTICE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Ewa Malinowska, Małgorzata Z. Wiśniewska.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Zastosowanie wybranych elementów systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gospodarstwie domowym
ŹRÓDŁO: W: Zarządzanie organizacją w warunkach różnorodności: monografia / pod red. Elżbiety Srzypek
ADRES WYDAWNICZY: Lublin : Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą, Wydział Ekonomiczny, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, 2018
OPIS FIZYCZNY: S. 377-391
ISBN: 978-83-62785-31-5
UWAGI: Bibliogr. w przypisach
Typ publikacji: PMR
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • GMP
  • GHP
  • HACCP
  • Good Housekeeping Practice

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego