logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: HACCP
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
AUTORZY: Ewa Malinowska.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Postrzeganie znaczenia kryteriów systemu bezpieczeństwa żywności przez pracowników placówek gastronomicznych
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The perception of the importance of food safety system criteria by the employees of food service facilities
ŹRÓDŁO: W: Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej / pod red. nauk. Tadeusza Sikory
ADRES WYDAWNICZY: Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2017
OPIS FIZYCZNY: S. 417-430
ISBN: 978-83-942362-7-4
UWAGI: Bibliogr. 14 poz.
Typ publikacji: PMR
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • GMP
  • GHP
  • HACCP
  • zakład żywienia zbiorowego

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • GMP
  • GHP
  • HACCP
  • catering facility

    Adres url:
    2/3
    AUTORZY: Ewa Malinowska, Małgorzata Szymańska-Brałkowska.
    TYTUŁ: Świadomość konsumenta w aspekcie bezpieczeństwa żywności
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The consumer awareness in the aspect of food safety
    ŹRÓDŁO: Marketing i Rynek. - 2017, R. 24, nr 7, s. 451-467
    p-ISSN: 1231-7853

    UWAGI: Bibliogr. 40 poz.
    UWAGI: Artykuł na płycie CD
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 9.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • świadomość konsumenta
  • zapewnienie bezpieczeństwa żywnościowego
  • HACCP
  • zagrożenie

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • consumer awareness
  • ensuring the food safety
  • HACCP
  • food related hazard

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    3/3
    AUTORZY: Ewa Malinowska, Małgorzata Z. Wiśniewska.
    TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Zastosowanie wybranych elementów systemów zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gospodarstwie domowym
    ŹRÓDŁO: W: Zarządzanie organizacją w warunkach różnorodności: monografia / pod red. Elżbiety Srzypek
    ADRES WYDAWNICZY: Lublin : Katedra Zarządzania Jakością i Wiedzą, Wydział Ekonomiczny, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej, 2018
    OPIS FIZYCZNY: S. 377-391
    ISBN: 978-83-62785-31-5
    UWAGI: Bibliogr. w przypisach
    Typ publikacji: PMR
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • GMP
  • GHP
  • HACCP
  • Good Housekeeping Practice

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego