logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: HARPC SYSTEM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Z. Wiśniewska.
TYTUŁ: System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: HARPC system - the new weapon in the service of food safety
ŹRÓDŁO: Problemy Jakości. - 2016, R. 48, nr 9, s. 13-19
p-ISSN: 0137-8651
e-ISSN: 2449-9862

UWAGI: Bibliogr. 19 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 11.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość żywności
  • bezpieczeństwo żywności
  • ryzyko
  • system HARPC

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food quality
  • food safety
  • risk
  • HARPC system

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego