logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: HSSF FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Michał Brzeziński, Izabela Adrych-Brzezińska.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Możliwości ochrony dzieci przed reklamami produktów z wysoką zawartością soli, cukrów i tłuszczy. Próba analizy stanu prawnego oraz propozycji rozwiązań
ŹRÓDŁO: W: Kultura konsumpcji - wartości, cele, dobrostan : psychologiczne aspekty zjawiska / red. Anna Maria Zawadzka, Małgorzata Niesiobędzka, Dorota Godlewska-Werner
ADRES WYDAWNICZY: Warszawa : Wydawnictwo Liberi Libri, 2014
OPIS FIZYCZNY: S. 119-135
ISBN: 978-83-63487-11-9
UWAGI: Bibliogr. 24 poz.
Typ publikacji: PMR
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • children
  • obesity
  • commercial
  • legal protection
  • HSSF food

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego