logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: BIODIVERSITY AND NUTRITION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Innocent C. Nnorom, Grażyna Jarzyńska, Małgorzata Drewnowska, Anna Dryżałowska, Anna Kojta, Sviatlana Pankavec, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ: Major and trace elements in sclerotium of Pleurotus tuber-regium (Ósū ) mushroom - dietary intake and risk in southeastern Nigeria.
ŹRÓDŁO: Journal of Food Composition and Analysis. - 2013, Vol. 29, iss. 1, s. 73-81.
p-ISSN: 0889-1575
e-ISSN: 1096-0481

UWAGI: Bibliogr. 44 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.259
Punktacja MNiSW: 35.000
5-letni Impact Factor ISI: 2.799
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • mushroom
  • Pleurotus tuber-regium
  • sclerotia
  • heavy metals
  • trace elements
  • Nigeria
  • food safety
  • food analysis
  • food composition
  • biodiversity and nutrition
  • wild food (ósū)

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego