logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: CATERING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska.
TYTUŁ: CARVER+Shock method and its application in a catering company in Poland
ŹRÓDŁO: British Food Journal. - 2017, Vol. 119, no. 12, s. 2610-2629
p-ISSN: 0007-070X
e-ISSN: 1758-4108

UWAGI: Bibliogr. 84 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.289
Punktacja MNiSW: 25.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.583
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • Poland
  • catering
  • CARVER+Shock
  • food defence
  • food terrorism

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego