logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: COOKING
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska.
TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Mercury in unprocessed and household processed mushrooms
NAZWA KONFERENCJI: 18th International Conference on Heavy Metals in the Environment
MIEJSCE: Ghent, Belgium, 12-15 September 2016
Typ publikacji: ZXP
Język publikacji: ENG
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • cooking
  • fungi
  • mercury
  • mushrooms

    2/2
    AUTORZY: Małgorzata Drewnowska, Jerzy Falandysz, Maria Chudzińska, Anetta Hanć, Martyna Saba, Danuta Barałkiewicz.
    TYTUŁ: Leaching of arsenic and sixteen metallic elements from Amanita fulva mushrooms after food processing
    ŹRÓDŁO: LWT - Food Science and Technology. - 2017, Vol. 84, s. 861-866
    p-ISSN: 0023-6438
    e-ISSN: 1096-1127

    UWAGI: Bibliogr. 48 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.129
    Punktacja MNiSW: 40.000
    5-letni Impact Factor ISI: 3.455
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • cooking
  • fungi
  • minerals
  • mushrooms
  • pickling

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego