logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: CULINARY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Marta Turska.
TYTUŁ: Kulinarische Phraseologismen zwischen Kulturspezifik und Universalität
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Culinary phraseology - between cultural specificity and universalism
ŹRÓDŁO: Studia Germanica Gedanensia. - 2015, 33, s. 163-177
p-ISSN: 1230-6045

UWAGI: Bibliogr. 43 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: GER
Punktacja MNiSW: 8.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • frazeologizm
  • frazeologia
  • kulinaria
  • pochodzenie

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • phraseme
  • phraseology
  • culinary
  • origin

    2/2
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Leela M. Rizal.
    TYTUŁ: Arsenic and its compounds in mushrooms: a review
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part C, Environmental Carcinogenesis & Ecotoxicology Reviews. - 2016, Vol. 34, iss. 4, s. 217-232
    p-ISSN: 1059-0501

    UWAGI: Bibliogr. 41 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.000
    Punktacja MNiSW: 45.000
    5-letni Impact Factor ISI: 3.677
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • analytical chemistry
  • arsenic
  • culinary
  • forest
  • mushrooms
  • soil

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego