logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: CULINARY ART
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Dominika Janus.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Zum Zusammenhang von Kulinarischem und Thanatologischem in deutschen Komposita
ŹRÓDŁO: W: Intra- und interlinguale Zugänge zum kulinarischen Diskurs, 2 / Joanna Szczęk, Marcelina Kałasznik (Hrsg.)
ADRES WYDAWNICZY: Landau : Verlag Empirische Pädagogik, 2017
SERIA: Beiträge zur Fremdsprachenvermittlung, 1861-3632, Sonderheft 25
OPIS FIZYCZNY: S. 35-53
ISBN: 978-3-944996-46-2
UWAGI: Bibliogr. 16 poz.
Typ publikacji: ZMR
Język publikacji: GER
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • compound
  • culinary art
  • eating
  • death

    2/2
    AUTORZY: Dominika Janus.
    TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Zum Zusammenhang von Essen und Tod in deutscher und polnischer Phraseologie
    ŹRÓDŁO: W: Kulinarische Phraseologie : Intra- und interlinguale Einblicke / Anna Gondek, Joanna Szczęk (Hg.)
    ADRES WYDAWNICZY: Berlin : Frank & Timme, 2018
    SERIA: Sprachwissenschaft, 1862-6149, Bd. 39
    OPIS FIZYCZNY: S. 79-94
    ISBN: 978-3-7329-0389-4
    ISBN: 978-3-7329-9626-1 (E-book)
    UWAGI: Bibliogr. 35 poz.
    Typ publikacji: ZMR
    Język publikacji: GER
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • phraseology
  • culinary art
  • eating
  • death

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego