logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: CULINARY HERITAGE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Z. Wiśniewska, Baiba Šavrina.
TYTUŁ: Łotewski system kształtowania jakości życia i tożsamości kulinarnej
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The Latvian system of shaping the quality of life and culinary identity
ŹRÓDŁO: Problemy Jakości. - 2016, R. 48, nr 7-8, s. 42-49
p-ISSN: 0137-8651
e-ISSN: 2449-9862

UWAGI: Bibliogr. 23 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 11.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość życia
  • żywność
  • dziedzictwo kulinarne
  • tożsamość
  • Łotwa

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • quality of life
  • food
  • culinary heritage
  • identity
  • Latvia

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego