logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: CUSTOMER ORIENTATION
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
AUTORZY: Bogdan Nogalski, Jarosław Karpacz.
TYTUŁ: Orientacja na klienta a innowacyjność przedsiębiorstwa produkcyjnego
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Customer orientation and innovativeness of the manufacturing company
ŹRÓDŁO: Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. - 2012, nr 260, s. [328]-339
p-ISSN: 1899-3192

UWAGI: Bibliogr. 26 poz.
UWAGI: Tyt. nru: Zarządzanie strategiczne w praktyce i teorii
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • orientacja na klienta
  • innowacyjność
  • przesiębiorstwo produkcyjne

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • customer orientation
  • innovativeness
  • manufacturing company

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    2/3
    AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Grzegorz Zieliński.
    TYTUŁ: Zielone linie jako doskonalenie jakości usług gastronomicznych z uwzględnieniem orientacji na klienta
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Green lines as a way to improve the quality of food services in terms of customer orientation
    ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 3, s. [1]-12
    p-ISSN: 2084-5189

    UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • doskonalenie jakości usług gastronomicznych
  • orientacja na klienta

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • customer
  • quality improvement of food services
  • customer orientation

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    3/3
    AUTORZY: Ewa Malinowska.
    TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Wykorzystanie metody CSI do określenia poziomu jakości na przykładzie usług gastronomicznych
    ŹRÓDŁO: W: Praktyczne aspekty zarządzania procesami w sektorze publicznym i prywatnym / red. nauk. Marek Kunasz, Ewa Mazur-Wierzbicka
    ADRES WYDAWNICZY: Szczecin : Volumina.pl Daniel Krzanowski, 2016
    SERIA: Zarządzanie Procesami w Teorii i Praktyce, nr 3
    OPIS FIZYCZNY: S. 127-137
    ISBN: 978-83-7867-348-4
    UWAGI: Bibliogr. s. 137-146.
    Typ publikacji: PMR
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość
  • zarządzanie jakością
  • zarządzanie procesami
  • orientacja na klienta

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • quality
  • quality management
  • process management
  • customer orientation

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego