logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: DEAMINATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Sylwia Freza.
TYTUŁ: The stability of the double amino acid with respect to deamination in gas and aqueous phases
ŹRÓDŁO: Theoretical Chemistry Accounts. - 2016, Vol. 135, iss. 6, art. no. 146, s. 1-6
p-ISSN: 1432-881X
e-ISSN: 1432-2234

UWAGI: Bibliogr. 27 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.890
Punktacja MNiSW: 30.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.839
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • double amino acid
  • deamination
  • ab initio calculations

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    2/2
    AUTORZY: Sylwia Freza.
    TYTUŁ WYSTĄPIENIA: The stability of the double amino acid against deamination and decarboxylation reactions
    NAZWA KONFERENCJI: 15th Central European Symposium on Theoretical Chemistry
    MIEJSCE: Wisła, Poland, 3-6 September 2017
    UWAGI: Bibliogr. 6 poz.
    Typ publikacji: ZXP
    Język publikacji: ENG
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • double amino acid
  • deamination
  • decarboxylation

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego