logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ESSENTIAL FATTY ACIDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Adriana Mika, Marek Gołębiowski, Edward Skorkowski, Piotr Stepnowski.
TYTUŁ: Composition of fatty acids and sterols composition in brown shrimp Crangon crangon and herring Clupea harengus membras from the Baltic Sea.
ŹRÓDŁO: Oceanological and Hydrobiological Studies. - 2012, Vol. 41, no. 2, s. 57-64.
p-ISSN: 1730-413X

UWAGI: Bibliogr. 38 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.400
Punktacja MNiSW: 15.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • lipid composition
  • essential fatty acids
  • sterols
  • herring
  • Clupea harengus membras
  • shrimp
  • Crangon crangon

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego