logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FERMENTATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
AUTORZY: Marcin Łoś.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Minimization and prevention of phage infections in bioprocesses
ŹRÓDŁO: W: Microbial metabolic engineering : methods and protocols / ed. by Qiong Cheng
ADRES WYDAWNICZY: New York : Humana Press, cop. 2012
SERIA: Methods in Molecular Biology, 1064-3745, 834
OPIS FIZYCZNY: S. 305-315
ISBN: 978-1-61779-482-7
UWAGI: Bibliogr. 30 poz.
Typ publikacji: ZMR
Język publikacji: ENG
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • phage
  • contamination
  • fermentation
  • bioreactor
  • contamination prevention
  • phage outbreak
  • decontamination

    DOI:
    2/2
    AUTORZY: Joëlle Dupont, Sylvie Dequin, Tatiana Giraud, François Le Tacon, Souhir Marsit, Jeanne Ropars, Franck Richard, Marc-André Selosse.
    TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Fungi as a source of food
    ŹRÓDŁO: W: The Fungal Kingdom / ed. by Joseph Heitman, Barbara J. Howlett, Pedro W. Crous, Eva H. Stukenbrock, Timothy Y. James, Neil A. R. Gow
    ADRES WYDAWNICZY: Washington, DC : ASM Press, cop. 2018
    OPIS FIZYCZNY: S. 1063-1086
    ISBN: 978-1-555819-57-6
    ISBN: 978-1-555819-58-3 (ebook)
    UWAGI: Bibliogr. 218 poz.
    Typ publikacji: ZMR
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • edible fungi
  • yeasts
  • food proceesing
  • fermentation

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego