logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD CHEMISTRY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Magdalena Gucia, Grażyna Jarzyńska, Anna K. Kojta, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ: Temporal variability in 20 chemical elements content of Parasol Mushroom (Macrolepiota procera) collected from two sites over a few years
ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2012, Vol. 47, no. 2, s. 81-88
p-ISSN: 0360-1234

UWAGI: Bibliogr. 65 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.211
Punktacja MNiSW: 20.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.317
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • food chemistry
  • food contaminants
  • forest
  • fungi
  • heavy metals
  • mushrooms
  • nutrition
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego