logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD DERIVED MUTAGENS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Anna Woziwodzka, Jacek Piosik.
TYTUŁ: Heterocykliczne aminy aromatyczne : charakterystyka i znaczenie w indukcji procesów nowotworowych
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Heterocyclic aromatic amines and their role in the induction of carcinogenesis
ŹRÓDŁO: Biotechnologia. - 2009, Vol. 87, nr 4, s. 133-151
p-ISSN: 0860-7796

UWAGI: Bibliogr. 92 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • cancer
  • heterocyclic aromatic amines
  • food derived mutagens
  • cytochrome P450

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego