logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD MANUFACTURING COMPANIES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Wiśniewska, Anna Zamojska.
TYTUŁ: Food safety culture assessment examplified by two companies
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Ocena kultury bezpieczeństwa żywności na przykładzie dwóch zakładów
ŹRÓDŁO: Żywność. Nauka. Technologia. Jakość = Food. Science. Technology. Quality. - 2015, R. 22, nr 2, s. 197-207
p-ISSN: 1425-6959

UWAGI: Bibliogr. 16 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • bezpieczeństwo żywności
  • kultura bezpieczeństwa żywności
  • ocena

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food manufacturing companies
  • food safety
  • food safety culture
  • assessment

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego