logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD MANUFACTURING INDUSTRY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Jacek Jaworski, Leszek Czerwonka, Magdalena Mądra-Sawicka.
TYTUŁ: Zależność między rentownością a płynnością finansową w sektorze przetwórstwa spożywczego w Polsce
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The relationship between profitability and financial liquidity in food manufacturing industry in Poland
ŹRÓDŁO: Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu. - 2018, T. 20, z. 1, s. 58-63
p-ISSN: 1508-3535
e-ISSN: 2450-7296

UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • płynność finansowa
  • rentowność
  • przetwórstwo spożywcze

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • financial liquidity
  • profitability
  • food manufacturing industry

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego