logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD QUALITY AND SAFETY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Z. Wiśniewska.
TYTUŁ: "Food crime" jako patologia na rynku żywności - istota, rodzaje i próba klasyfikacji
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: "Food crime" as a pathology in the food market - the essence, types and an attempt to classify
ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2017, R. 15, nr 1, s. 127-141
p-ISSN: 2084-5189

UWAGI: Bibliogr. 30 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • jakość i bezpieczeństwo żywności
  • przestępstwo wobec żywności
  • typologia

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food quality and safety
  • food crime
  • typology

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego