logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD SAFETY SYSTEM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Ewa Malinowska.
TYTUŁ: Organic food in the aspect of food safety in Poland and in the European Union
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Żywność ekologiczna w aspekcie bezpieczeństwa żywności w Polsce i Unii Europejskiej
ŹRÓDŁO: Economic and Environmental Studies. - 2014, Vol. 14, no. 3, s. [313]-327
p-ISSN: 1642-2597
e-ISSN: 2081-8319

UWAGI: Bibliogr. 20 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 13.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • bezpieczeństwo żywności
  • rolnictwo ekologiczne

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • food safety
  • food safety system
  • sustainable agriculture

    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego