logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD SCIENCE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska.
TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Cadmium leaching from a household treated chantharelles and cadmium uptake from the chantharelles in a meal
NAZWA KONFERENCJI: 18th International Conference on Heavy Metals in the Environment
MIEJSCE: Ghent, Belgium, 12-15 September 2016
Typ publikacji: ZXP
Język publikacji: ENG
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bioaccessibility
  • food science
  • heavy metals
  • mycology
  • organic food

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego