logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOOD TECHNOLOGY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Drewnowska, Anetta Hanć, Danuta Barałkiewicz, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ: Pickling of chanterelle Cantharellus cibarius mushrooms highly reduce cadmium contamination
ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2017, Vol. 24, no. 27, s. 21733-21738
p-ISSN: 0944-1344
e-ISSN: 1614-7499

UWAGI: Bibliogr. 47 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.800
Punktacja MNiSW: 30.000
5-letni Impact Factor ISI: 2.989
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • heavy metals
  • mushroom
  • food technology
  • environmental pollution
  • risk assessment

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego