logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 9



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/9
AUTORZY: Jerzy Falandysz, Innocent C. Nnorom, Grażyna Jarzyńska, Dominika Romińska, Kamila Damps.
TYTUŁ: Mercury bio-concentration by Puffballs (Lycoperdon perlatum) and evaluation of dietary intake risks.
ŹRÓDŁO: Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology. - 2012, Vol. 89, iss. 4, s. 759-763.
p-ISSN: 0007-4861

UWAGI: Bibliogr. 28 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.105
Punktacja MNiSW: 15.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.316
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bioconcentration
  • foods
  • forest
  • mushrooms
  • soils
  • wild foods

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    2/9
    AUTORZY: Innocent C. Nnorom, Grażyna Jarzyńska, Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska, I. Okoye, C. G. Oji-Nnorom.
    TYTUŁ: Occurrence and accumulation of mercury in two species of wild grown Pleurotus mushrooms from Southeastern Nigeria
    ŹRÓDŁO: Ecotoxicology and Environmental Safety. - 2012, Vol. 84, s. 78-83
    p-ISSN: 0147-6513

    UWAGI: Bibliogr. 63 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.203
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 2.572
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • heavy metals
  • king tuber
  • mercury
  • organic food
  • oyster mushroom
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    3/9
    AUTORZY: Magdalena Gucia, Grażyna Jarzyńska, Anna K. Kojta, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Temporal variability in 20 chemical elements content of Parasol Mushroom (Macrolepiota procera) collected from two sites over a few years
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2012, Vol. 47, no. 2, s. 81-88
    p-ISSN: 0360-1234

    UWAGI: Bibliogr. 65 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.211
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.317
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • food chemistry
  • food contaminants
  • forest
  • fungi
  • heavy metals
  • mushrooms
  • nutrition
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    4/9
    AUTORZY: Dawid Maćkiewicz, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Total mercury in Yellow Knights (Tricholoma equestre) mushrooms and beneath soils.
    ŹRÓDŁO: Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology. - 2012, Vol. 89, iss. 4, s. 755-758.
    p-ISSN: 0007-4861

    UWAGI: Bibliogr. 24 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.105
    Punktacja MNiSW: 15.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.316
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • forest
  • heavy metals
  • organic food
  • pollution
  • Suillus grevillei
  • trace metals
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    5/9
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Grażyna Krasińska, Sviatlana Pankavec, Innocent C. Nnorom.
    TYTUŁ: Mercury in certain boletus mushrooms from Poland and Belarus
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2014, Vol. 49, no. 9, s. 690-695
    p-ISSN: 0360-1234

    UWAGI: Bibliogr. 58 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.202
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.218
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • contamination
  • foods
  • forest
  • heavy metals
  • mushrooms
  • soils
  • wild foods

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    6/9
    AUTORZY: Yuanzhong Wang, Tamara Zalewska, Anna Apanel, Ji Zhang, Zbigniew Maćkiewicz, Anna Wiejak, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Artificial 137Cs and 134Cs and natural 40K in sclerotia of Wolfiporia extensa fungus collected across of the Yunnan land in China
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2015, Vol. 50, no. 9, s. 654-658
    p-ISSN: 0360-1234

    UWAGI: Bibliogr. 41 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.247
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.302
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • forest
  • fungi
  • Poria cocos
  • radiocesium
  • wild foods

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    7/9
    AUTORZY: Anna K. Kojta, Ji Zhang, Yuanzhong Wang, Tao Li, Martyna Saba, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mercury contamination of fungi genus Xerocomus in the Yunnan province in China and the region of Europe
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part A, Toxic/Hazardous Substances & Environmental Engineering. - 2015, Vol. 50, iss. 13, s. 1342-1350
    p-ISSN: 1093-4529

    UWAGI: Bibliogr. 89 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.276
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.305
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • contamination
  • foods
  • foraging
  • forest
  • mercury
  • mushrooms
  • organic food
  • soil

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    DOI:
    8/9
    AUTORZY: Grażyna Krasińska, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mercury in Hazel Bolete Leccinum griseum and soil substratum : distribution, bioconcentration and dietary exposure
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part A, Toxic/Hazardous Substances & Environmental Engineering. - 2015, Vol. 50, no. 12, s. 1259-1264
    p-ISSN: 1093-4529

    UWAGI: Bibliogr. 51 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.276
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.305
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • environment
  • foods
  • forest
  • fungi
  • heavy metal
  • mushrooms
  • organic food

    DOI:
    9/9
    AUTORZY: Anna K. Kojta, Magdalena Gucia, Grażyna Krasińska, Martyna Saba, Innocent C. Nnorom, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mineral constituents of edible field parasol (Macrolepiota procera) mushrooms and the underlying substrate from upland regions of Poland: bioconcentration potential, intake benefits, and toxicological risk
    ŹRÓDŁO: Polish Journal of Environmental Studies. - 2016, Vol. 25, no. 6, s. 2445-2460
    p-ISSN: 1230-1485

    UWAGI: Bibliogr. 70 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.793
    Punktacja MNiSW: 15.000
    5-letni Impact Factor ISI: 0.961
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • mushrooms
  • heavy metals
  • minerals
  • Macrolepiota procera

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego