logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOODSTUFF
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Joanna Bednarz.
TYTUŁ: Changes of consumption directions with particular emphasis on food consumption
ŹRÓDŁO: IJETE International Journal of Emerging and Transition Economies. - 2012, Vol. 5, no. 1-2, s. 17-28
p-ISSN: 1308-2701

UWAGI: Bibliogr. 14 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • consumption
  • consumption development
  • needs
  • purchasers'
  • preferences and values
  • foodstuff
  • food industry enterprises
  • strategy

    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego