logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOODSTUFF SECTOR
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Joanna Bednarz.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Konkurencyjność polskich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego na wybranych rynkach zagranicznych (na podstawie badania ankietowego)
ŹRÓDŁO: W: Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności, 5, Synteza / red. nauk. Iwona Szczepaniak
ADRES WYDAWNICZY: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2014
SERIA: Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 115
OPIS FIZYCZNY: S. 130-153
ISBN: 978-83-7658-494-2
UWAGI: Bibliogr. zbioracza s. 156-161
Typ publikacji: PMR
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • international competitiveness
  • foodstuff sector
  • European market
  • competitive advantage
  • competitive potential

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego