logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: FOREST FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Innocent Chidi Nnorom, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Bioconcentration of mercury by oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) from southern Nigeria
NAZWA KONFERENCJI: 18th International Conference on Heavy Metals in the Environment
MIEJSCE: Ghent, Belgium, 12-15 September 2016
Typ publikacji: ZXP
Język publikacji: ENG
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • mushroom
  • Nigeria
  • mercury
  • contamination
  • forest food

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego