logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: GLUTEN-FREE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Martyna Siudak, Dominika Cylke.
TYTUŁ: Autism and legitimacy of a gluten-free diet
ŹRÓDŁO: World Scientific News, [dokument elektroniczny]. - 2017, Vol. 72, s. 273-278
TRYB DOSTĘPU: http://www.worldscientificnews.com/wp-content/uploads/2017/01/WSN-72-2017-273-278.pdf [dostęp 01.06.2017]
e-ISSN: 2392-2192

UWAGI: Bibliogr. 12 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • autism
  • autism spectrum disorder
  • ASD
  • gluten-free
  • diet
  • behavior

    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego