logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: GLYCOALKALOID
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Łukasz P. Haliński, Alan Puckowski, Piotr Stepnowski.
TYTUŁ: Glycoalkaloid, phytosterol and fatty acid contents of raw and blanched leaves of the gboma eggplant (Solanum macrocarpon L.)
ŹRÓDŁO: Journal of Food and Nutrition Research. - 2015, Vol. 54, no. 1, s. 9-20
p-ISSN: 1336-8672
e-ISSN: 1338-4260

UWAGI: Bibliogr. 32 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.676
Punktacja MNiSW: 20.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.133
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • Solanum macrocarpon
  • green leafy vegetables
  • glycoalkaloid
  • phytosterol, fatty acid
  • food processing

    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego