logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: HOUSEHOLD TREATMENT
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska.
TYTUŁ: Cooking can decrease mercury contamination of a mushroom meal : Cantharellus cibarius and Amanita fulva
ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2017, Vol. 24, iss. 15, s. 13352-13357
p-ISSN: 0944-1344
e-ISSN: 1614-7499

UWAGI: Bibliogr. 27 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.800
Punktacja MNiSW: 30.000
5-letni Impact Factor ISI: 2.989
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • hazard decrease
  • household treatment
  • mercury
  • mushrooms
  • pollution

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Medline
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego