logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: INSPECTION BODIES
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
AUTORZY: Dorota Jendza.
TYTUŁ: Integracja i dylematy z nią związane w jednostkach inspekcyjnych nadzorujących bezpieczeństwo żywności w Polsce
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Integration and dilemma connected with it in food safety inspection bodies in Poland
ŹRÓDŁO: Przedsiębiorczość i Zarządzanie. - 2013, T. 14, z. 13, cz. 3, s. 97-111
p-ISSN: 1733-2486

UWAGI: Bibliogr. 24 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 14.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • integration
  • inspection bodies
  • food safety

    Adres url:
    2/3
    AUTORZY: Dorota Jendza, Agata Szkiel.
    TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Samoocena jednostek inspekcyjnych nadzorujących bezpieczeństwo żywności w ujęciu Modelu CAF i ISO 17020 : podobieństwa i różnice
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: The self-assessment of food safety inspection bodies in CAF Model and ISO 17020 : similarity and differences
    ŹRÓDŁO: W: Uwarunkowania sukcesu organizacji / red. nauk. Halina Czubasiewicz, Zdzisław Mokwa, Piotr Walentynowicz
    ADRES WYDAWNICZY: Gdańsk : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, [2013]
    OPIS FIZYCZNY: S. [436]-450
    ISBN: 978-83-7531-261-4
    UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
    Typ publikacji: PMR
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • model CAF
  • jednostki inspekcyjne
  • wymagania ISO 17020
  • samoocena

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • CAF Model
  • inspection bodies
  • ISO 17020 requirements
  • self-assessment

    3/3
    AUTORZY: Dorota Jendza.
    TYTUŁ: Nieformalne bariery współpracy między jednostkami inspekcyjnymi nadzorującymi bezpieczeństwo żywności w Polsce
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Non-formal obstacles in cooperation between food safety inspection bodies in Poland
    ŹRÓDŁO: Zarządzanie Publiczne. - 2015, nr 3 (31), s. 255-263
    p-ISSN: 1896-0200

    UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 11.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • bezpieczeństwo żywności
  • jednostki inspekcyjne
  • współpraca
  • nieformalna organizacja

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food safety
  • inspection bodies
  • cooperation
  • non-formal organization

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego