logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: LINGUISTIC ANALYSIS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Marta Turska.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Deutschlands feinste Küche : zum funktionalen Ausbau der Speisebezeichnungen
ŹRÓDŁO: W: Intra- und interlinguale Zugänge zum kulinarischen Diskurs, 2 / Joanna Szczęk, Marcelina Kałasznik (Hrsg.)
ADRES WYDAWNICZY: Landau : Verlag Empirische Pädagogik, 2017
SERIA: Beiträge zur Fremdsprachenvermittlung, 1861-3632, Sonderheft 25
OPIS FIZYCZNY: S. 57-81
ISBN: 978-3-944996-46-2
UWAGI: Bibliogr. 36 poz.
Typ publikacji: ZMR
Język publikacji: GER
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food studies
  • linguistic analysis
  • analysis of restaurants menus

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego