logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: LIPID COMPONENTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Adriana Mika, Edward Skorkowski, Piotr Stepnowski, Marek Gołębiowski.
TYTUŁ: Identification of lipid components in the abdominal muscle of fall-caught Crangon crangon from a coastal area of the Baltic Sea
ŹRÓDŁO: Journal of the Brazilian Chemical Society. - 2013, Vol. 24, iss. 3, s. 439-448
p-ISSN: 0103-5053
e-ISSN: 1678-4790

UWAGI: Bibliogr. 44 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.253
Punktacja MNiSW: 25.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.367
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • Crangon crangon
  • lipid components
  • HPLC-LLSD
  • GC-MS
  • MALDI-TOF

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego