logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: NEUTRAL LIPIDS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Adriana Mika, Ewa Świeżewska, Piotr Stepnowski.
TYTUŁ: Polar and neutral lipid composition and fatty acids profile in selected fish meals depending on raw material and grade of products
ŹRÓDŁO: LWT - Food Science and Technology. - 2016, Vol. 70, s. 199-207
p-ISSN: 0023-6438
e-ISSN: 1096-1127

UWAGI: Bibliogr. 32 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.329
Punktacja MNiSW: 40.000
5-letni Impact Factor ISI: 2.929
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • fatty acids
  • fish meal grade
  • neutral lipids
  • spectrometric techniques

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego