logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: OFFICIAL FOOD CONTROL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Dorota Jendza.
TYTUŁ: Planowanie jako pierwszy etap zarządzania urzędową kontrolą żywności w Polsce
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Planning as a first stage of management of official food control in Poland
ŹRÓDŁO: Przedsiębiorczość i Zarządzanie. - 2014, T. 15, z. 6, cz. 1, s. 417-428
p-ISSN: 1733-2486

UWAGI: Bibliogr. 22 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 14.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • official food control
  • planning
  • risk analysis
  • food safety

    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego