logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ORGANIC FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 28



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/28
AUTORZY: Anna Maria Nikodemska-Wołowik.
TYTUŁ: Organic farming brand identity : meeting trends, building trust
ŹRÓDŁO: Pecvnia. - 2009, nr. 8, s. 263-275
p-ISSN: 1699-9495

UWAGI: Bibliogr. 12 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • organic farming
  • European Union
  • brand identity
  • consumer trust

    Adres url:
    2/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Izabela Kowalewska, Innocent C. Nnorom, Małgorzata Drewnowska, Grażyna Jarzyńska.
    TYTUŁ: Mercury in Red Aspen Boletes (Leccinum aurantiacum) mushrooms and the soils
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part A, Toxic/Hazardous Substances & Environmental Engineering. - 2012, Vol. 47, no. 11, s. 1695-1700
    p-ISSN: 1093-4529

    UWAGI: Bibliogr. 41 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.252
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.323
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • fungi
  • metallic elements
  • mushrooms
  • organic food
  • wild foods

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    3/28
    AUTORZY: Aleksandra Chojnacka, Małgorzata Drewnowska, Grażyna Jarzyńska, Innocent C. Nnorom, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mercury in Yellow-cracking Boletes Xerocomus subtomentosus mushrooms and soils from spatially diverse sites : assessment of bioconcentration potential by species and human intake
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part A, Toxic/Hazardous Substances & Environmental Engineering. - 2012, Vol. 47, no. 13, s. 2094-2100
    p-ISSN: 1093-4529

    UWAGI: Bibliogr. 58 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.252
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.323
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • forest
  • fungi
  • heavy metals
  • metallic elements
  • mushrooms
  • nutrition
  • organic food
  • soil
  • wild foods

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    4/28
    AUTORZY: Innocent C. Nnorom, Grażyna Jarzyńska, Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska, I. Okoye, C. G. Oji-Nnorom.
    TYTUŁ: Occurrence and accumulation of mercury in two species of wild grown Pleurotus mushrooms from Southeastern Nigeria
    ŹRÓDŁO: Ecotoxicology and Environmental Safety. - 2012, Vol. 84, s. 78-83
    p-ISSN: 0147-6513

    UWAGI: Bibliogr. 63 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.203
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 2.572
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • heavy metals
  • king tuber
  • mercury
  • organic food
  • oyster mushroom
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    5/28
    AUTORZY: Dawid Maćkiewicz, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Total mercury in Yellow Knights (Tricholoma equestre) mushrooms and beneath soils.
    ŹRÓDŁO: Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology. - 2012, Vol. 89, iss. 4, s. 755-758.
    p-ISSN: 0007-4861

    UWAGI: Bibliogr. 24 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.105
    Punktacja MNiSW: 15.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.316
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foods
  • forest
  • heavy metals
  • organic food
  • pollution
  • Suillus grevillei
  • trace metals
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    6/28
    AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Grzegorz Zieliński.
    TYTUŁ: Zielone linie jako doskonalenie jakości usług gastronomicznych z uwzględnieniem orientacji na klienta
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Green lines as a way to improve the quality of food services in terms of customer orientation
    ŹRÓDŁO: Zarządzanie i Finanse = Journal of Management and Finance. - 2012, R. 10, nr 3, cz. 3, s. [1]-12
    p-ISSN: 2084-5189

    UWAGI: Bibliogr. 17 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • doskonalenie jakości usług gastronomicznych
  • orientacja na klienta

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • customer
  • quality improvement of food services
  • customer orientation

    Adres url:
    [sprawdź dostępność w katalogu BUG]
    7/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, J. Borovička.
    TYTUŁ: Macro and trace mineral constituents and radionuclides in mushrooms : health benefits and risks.
    ŹRÓDŁO: Applied Microbiology and Biotechnology. - 2013, Vol. 97, iss. 2, s. 477-501
    p-ISSN: 0175-7598

    UWAGI: Bibliogr. 212 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.811
    Punktacja MNiSW: 35.000
    5-letni Impact Factor ISI: 4.138
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • environment
  • food
  • fungi
  • organic food
  • Se bioenrichment
  • wild food

    DOI:
    8/28
    AUTORZY: Anna Dryżałowska, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Bioconcentration of mercury by mushroom Xerocomus chrysenteron from the spatially distinct locations : levels, possible intake and safety
    ŹRÓDŁO: Ecotoxicology and Environmental Safety. - 2014, Vol. 107, s. 97-102
    p-ISSN: 0147-6513

    UWAGI: Bibliogr. 52 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.762
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 2.878
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bioconcentration
  • forest
  • fungi
  • mercury
  • organic food
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    9/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Distribution of mercury in Gypsy Cortinarius caperatus mushrooms from several populations : an efficient accumulator species and estimated intake of element
    ŹRÓDŁO: Ecotoxicology and Environmental Safety. - 2014, Vol. 110, s. 68-72
    p-ISSN: 0147-6513

    UWAGI: Bibliogr. 43 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.762
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 2.878
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food
  • forest
  • fungi
  • macromycetes
  • organic food
  • wild food

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    10/28
    AUTORZY: Małgorzata Szymańska-Brałkowska, Ewa Malinowska.
    TYTUŁ: Organic food in the aspect of food safety in Poland and in the European Union
    TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Żywność ekologiczna w aspekcie bezpieczeństwa żywności w Polsce i Unii Europejskiej
    ŹRÓDŁO: Economic and Environmental Studies. - 2014, Vol. 14, no. 3, s. [313]-327
    p-ISSN: 1642-2597
    e-ISSN: 2081-8319

    UWAGI: Bibliogr. 20 poz.
    Typ publikacji: PAC
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 13.000
    Słowa kluczowe w j. pol.:
  • żywność ekologiczna
  • bezpieczeństwo żywności
  • rolnictwo ekologiczne

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • organic food
  • food safety
  • food safety system
  • sustainable agriculture

    Adres url:
    11/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Tamara Zalewska, Grażyna Krasińska, Anna Apanel, Yuanzhong Wang, Sviatlana Pankavec.
    TYTUŁ: Evaluation of the radioactive contamination in fungi genus Boletus in the region of Europe and Yunnan Province in China
    ŹRÓDŁO: Applied Microbiology and Biotechnology. - 2015, Vol. 99, iss. 19, s. 8217-8224
    p-ISSN: 0175-7598
    e-ISSN: 1432-0614

    UWAGI: Bibliogr. 67 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.376
    Punktacja MNiSW: 35.000
    5-letni Impact Factor ISI: 3.882
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • China/Europe
  • forest
  • organic food
  • radiocesium
  • wild mushrooms

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    12/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska.
    TYTUŁ: Macro and trace elements in Common Chanterelle (Cantharellus cibarius) mushroom from the European background areas in Poland : composition, accumulation, dietary exposure and data review for species
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2015, Vol. 50, no. 5, s. 374-387
    p-ISSN: 0360-1234

    UWAGI: Bibliogr. 84 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.247
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.302
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • accumulation
  • Chanterelle
  • organic food
  • minerals

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    13/28
    AUTORZY: Anna K. Kojta, Ji Zhang, Yuanzhong Wang, Tao Li, Martyna Saba, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mercury contamination of fungi genus Xerocomus in the Yunnan province in China and the region of Europe
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part A, Toxic/Hazardous Substances & Environmental Engineering. - 2015, Vol. 50, iss. 13, s. 1342-1350
    p-ISSN: 1093-4529

    UWAGI: Bibliogr. 89 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.276
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.305
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • contamination
  • foods
  • foraging
  • forest
  • mercury
  • mushrooms
  • organic food
  • soil

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    DOI:
    14/28
    AUTORZY: Grażyna Krasińska, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mercury in Hazel Bolete Leccinum griseum and soil substratum : distribution, bioconcentration and dietary exposure
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part A, Toxic/Hazardous Substances & Environmental Engineering. - 2015, Vol. 50, no. 12, s. 1259-1264
    p-ISSN: 1093-4529

    UWAGI: Bibliogr. 51 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.276
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.305
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • environment
  • foods
  • forest
  • fungi
  • heavy metal
  • mushrooms
  • organic food

    DOI:
    15/28
    AUTORZY: Michał Saniewski, Tamara Zalewska, Grażyna Krasińska, Natalia Szylke, Yuanzhong Wang, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: 90Sr in King Bolete Boletus edulis and certain other mushrooms consumed in Europe and China
    ŹRÓDŁO: Science of the Total Environment. - 2016, Vol. 543, pt. A, s. 287-294
    p-ISSN: 0048-9697
    e-ISSN: 1879-1026

    UWAGI: Bibliogr. 56 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.900
    Punktacja MNiSW: 40.000
    5-letni Impact Factor ISI: 5.102
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • mushrooms
  • organic food
  • wild foods
  • radioactivity

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science
  • Medline

    Adres url:
    DOI:
    16/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska.
    TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Cadmium leaching from a household treated chantharelles and cadmium uptake from the chantharelles in a meal
    NAZWA KONFERENCJI: 18th International Conference on Heavy Metals in the Environment
    MIEJSCE: Ghent, Belgium, 12-15 September 2016
    Typ publikacji: ZXP
    Język publikacji: ENG
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bioaccessibility
  • food science
  • heavy metals
  • mycology
  • organic food

    17/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Tamara Zalewska, Anna Apanel, Małgorzata Drewnowska, Karolina Kluza.
    TYTUŁ: Evaluation of the activity concentrations of 137Cs and 40K in some Chanterelle mushrooms from Poland and China
    ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2016, Vol. 23, iss. 19, s. 20039-20048
    p-ISSN: 0944-1344
    e-ISSN: 1614-7499

    UWAGI: Bibliogr. 61 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.741
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 3.023
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • Cantharellus
  • radioactivity
  • organic food
  • fungi
  • China
  • Poland

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    18/28
    AUTORZY: Martyna Saba, Jerzy Falandysz, Innocent C. Nnorom.
    TYTUŁ: Evaluation of vulnerability of Suillus variegatus and Suillus granulatus mushrooms to sequester mercury in fruiting bodies
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2016, Vol. 51, iss. 8, s. 540-545
    p-ISSN: 0360-1234
    e-ISSN: 1532-4109

    UWAGI: Bibliogr. 67 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.362
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.364
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • food
  • forest topsoil
  • fungi
  • mercury, heavy metals
  • organic food
  • nutrition

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    DOI:
    19/28
    AUTORZY: Martyna Saba, Jerzy Falandysz, Innocent C. Nnorom.
    TYTUŁ: Mercury bioaccumulation by Suillus bovinus mushroom and probable dietary intake with the mushroom meal
    ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2016, Vol. 23, iss. 4, s. 14549-14559
    p-ISSN: 0944-1344
    e-ISSN: 1614-7499

    UWAGI: Bibliogr. 81 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.741
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 3.023
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • forest
  • fungi
  • heavy metals
  • Suillus mushroom
  • organic food
  • soil

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science
  • Medline

    Adres url:
    DOI:
    20/28
    AUTORZY: Grażyna Krasińska, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Mercury in Orange Birch Bolete Leccinum versipelle and soil substratum : bioconcentration by mushroom and probable dietary intake by consumers
    ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2016, Vol. 23, iss. 1, s. 860-869
    p-ISSN: 0944-1344

    UWAGI: Bibliogr. 98 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.741
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 3.023
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • foraging
  • forest
  • fungi
  • mercury
  • organic food
  • soil

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Medline
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    21/28
    AUTORZY: Anna K. Kojta, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Metallic elements (Ca, Hg, Fe, K, Mg, Mn, Na, Zn) in the fruiting bodies of Boletus badius
    ŹRÓDŁO: Food Chemistry. - 2016, Vol. 200, s. 206-214
    p-ISSN: 0308-8146
    e-ISSN: 1873-7072

    UWAGI: Bibliogr. 33 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.529
    Punktacja MNiSW: 40.000
    5-letni Impact Factor ISI: 4.498
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • Europe
  • food
  • foraging
  • forest
  • heavy metals
  • organic food

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
    22/28
    AUTORZY: Anna K. Kojta, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Soil-to-mushroom transfer and diversity in total mercury content in two edible Laccaria mushrooms
    ŹRÓDŁO: Environmental Earth Sciences. - 2016, Vol. 75, art. no. 1264, s. 1-7
    p-ISSN: 1866-6280
    e-ISSN: 1866-6299

    UWAGI: Bibliogr. 52 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.569
    Punktacja MNiSW: 25.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.844
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bioconcentration
  • mercury
  • organic food
  • wild-growing mushrooms

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    23/28
    AUTORZY: Martyna Saba, A. Hanć, T. Li, D. Barałkiewicz, Y. Wang, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ WYSTĄPIENIA: Trace elements composition of boletus mushrooms from the Province of Yunnan, China
    NAZWA KONFERENCJI: 18th International Conference on Heavy Metals in the Environment
    MIEJSCE: Ghent, Belgium, 12-15 September 2016
    Typ publikacji: ZXP
    Język publikacji: ENG
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • ethnobotany
  • foraging
  • forest
  • fungi
  • medicinal mushrooms
  • organic food

    24/28
    AUTORZY: Małgorzata Mędyk, Małgorzata Grembecka, Justyna Brzezicha-Cirocka, Jerzy Falandysz.
    TYTUŁ: Bio- and toxic elements in mushrooms from the city of Umeå and outskirts, Sweden
    ŹRÓDŁO: Journal of Environmental Science and Health. Part B, Pesticides, Food Contaminants, and Agricultural Wastes. - 2017, Vol. 52, no. 8, s. 577-583
    p-ISSN: 0360-1234
    e-ISSN: 1532-4109

    UWAGI: Bibliogr. 49 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.273
    Punktacja MNiSW: 20.000
    5-letni Impact Factor ISI: 1.338
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • forest
  • fungi
  • heavy metals
  • organic food
  • Sweden
  • trace elements

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus

    DOI:
    25/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Ji Zhang, Anna Wiejak, Danuta Barałkiewicz, Anetta Hanć.
    TYTUŁ: Metallic elements and metalloids in Boletus luridus, B. magnificus and B. tomentipes mushrooms from polymetallic soils from SW China
    ŹRÓDŁO: Ecotoxicology and Environmental Safety. - 2017, Vol. 142, s. 497-502
    p-ISSN: 0147-6513
    e-ISSN: 1090-2414

    UWAGI: Bibliogr. 51 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.974
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 4.000
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • analytical data
  • Asia
  • foraging
  • fungi
  • minerals
  • medicinal mushrooms
  • mushrooms
  • organic food

    Inne bazy podające opis:
  • Medline
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    26/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Ji Zhang, Tamara Zalewska.
    TYTUŁ: Radioactive artificial 137Cs and natural 40K activity in 21 edible mushrooms of the genus Boletus species from SW China
    ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2017, Vol. 24, iss. 9, s. 8189-8199
    p-ISSN: 0944-1344
    e-ISSN: 1614-7499

    UWAGI: Bibliogr. 53 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.800
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 2.989
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • Asia
  • Yunnan
  • organic food
  • radioactive fallout
  • wild mushrooms

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Medline
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
    27/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Atindra Sapkota, Małgorzata Mędyk, Xinbin Feng.
    TYTUŁ: Rare earth elements in parasol mushroom Macrolepiota procera
    ŹRÓDŁO: Food Chemistry. - 2017, Vol. 221, s. 24-28
    p-ISSN: 0308-8146
    e-ISSN: 1873-7072

    UWAGI: Bibliogr. 47 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 4.946
    Punktacja MNiSW: 40.000
    5-letni Impact Factor ISI: 4.879
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • edible parasol mushroom
  • fungi
  • organic food
  • lanthanides
  • mushrooms

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Scopus
  • Medline

    Adres url:
    DOI:
    28/28
    AUTORZY: Jerzy Falandysz, Maria Chudzińska, Danuta Barałkiewicz, Małgorzata Drewnowska, Anetta Hanć.
    TYTUŁ: Toxic elements and bio-metals in Cantharellus mushrooms from Poland and China
    ŹRÓDŁO: Environmental Science and Pollution Research. - 2017, Vol. 24, iss. 12, s. 11472-11482
    p-ISSN: 0944-1344
    e-ISSN: 1614-7499

    UWAGI: Bibliogr. 42 poz.
    Typ publikacji: ZAC
    Język publikacji: ENG
    Wskaźnik Impact Factor ISI: 2.800
    Punktacja MNiSW: 30.000
    5-letni Impact Factor ISI: 2.989
    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • mushrooms
  • minerals
  • organic food
  • trace elements
  • China
  • Poland

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Medline
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego