logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: ORGANIC FOODS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Jerzy Falandysz, Małgorzata Drewnowska, Grażyna Jarzyńska, Dan Zhang, Yu Zhang, Jipeng Wang.
TYTUŁ: Mineral constituents in common Chanterelles and soils collected from a high mountain and lowland sites in Poland.
ŹRÓDŁO: Journal of Mountain Science. - 2012, Vol. 9, iss. 5, s. 697-705.
p-ISSN: 1672-6316

UWAGI: Bibliogr. 59 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.664
Punktacja MNiSW: 15.000
5-letni Impact Factor ISI: 0.885
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • environment
  • food
  • mineral compounds
  • mushrooms
  • organic foods

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus
  • Web of Science

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego