logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: PICKLING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Małgorzata Drewnowska, Jerzy Falandysz, Maria Chudzińska, Anetta Hanć, Martyna Saba, Danuta Barałkiewicz.
TYTUŁ: Leaching of arsenic and sixteen metallic elements from Amanita fulva mushrooms after food processing
ŹRÓDŁO: LWT - Food Science and Technology. - 2017, Vol. 84, s. 861-866
p-ISSN: 0023-6438
e-ISSN: 1096-1127

UWAGI: Bibliogr. 48 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 3.129
Punktacja MNiSW: 40.000
5-letni Impact Factor ISI: 3.455
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • cooking
  • fungi
  • minerals
  • mushrooms
  • pickling

    Inne bazy podające opis:
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego