logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: PROSUMER
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Joanna Bednarz.
TYTUŁ: Prosumpcja jako rezultat zmian zachodzących w zachowaniach konsumentów na przykładzie przemysłu spożywczego
TYTUŁ W INNYM JĘZYKU: Prosumption as a result of changes in consumer behavior with the example of food industry
ŹRÓDŁO: Studia Oeconomica Posnaniensia. - 2017, Vol. 5, no. 1, s. 7-24
p-ISSN: 2300-5254
e-ISSN: 2449-9099

UWAGI: Bibliogr. 40 poz.
Typ publikacji: PAC
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 10.000
Słowa kluczowe w j. pol.:
  • konsumpcja
  • konsumpcjonizm
  • konsumpcja zrównoważona
  • prosumpcja
  • prosument
  • przemysł spożywczy

    Słowa kluczowe w j. ang.:
  • consumption
  • consumerism
  • sustainable consumption
  • prosumption
  • prosumer
  • food sector

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego