logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: WILD-GROWING MUSHROOMS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Anna K. Kojta, Jerzy Falandysz.
TYTUŁ: Soil-to-mushroom transfer and diversity in total mercury content in two edible Laccaria mushrooms
ŹRÓDŁO: Environmental Earth Sciences. - 2016, Vol. 75, art. no. 1264, s. 1-7
p-ISSN: 1866-6280
e-ISSN: 1866-6299

UWAGI: Bibliogr. 52 poz.
Typ publikacji: ZAC
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 1.569
Punktacja MNiSW: 25.000
5-letni Impact Factor ISI: 1.844
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • bioconcentration
  • mercury
  • organic food
  • wild-growing mushrooms

    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science
  • Scopus

    Adres url:
    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego