logo UG

Bibliografia Publikacji Pracowników, Doktorantów i Studentów UG




Zapytanie: YEASTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetl wyniki w wersji do druku | | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
AUTORZY: Joëlle Dupont, Sylvie Dequin, Tatiana Giraud, François Le Tacon, Souhir Marsit, Jeanne Ropars, Franck Richard, Marc-André Selosse.
TYTUŁ [ROZDZIAŁU, FRAGMENTU]: Fungi as a source of food
ŹRÓDŁO: W: The Fungal Kingdom / ed. by Joseph Heitman, Barbara J. Howlett, Pedro W. Crous, Eva H. Stukenbrock, Timothy Y. James, Neil A. R. Gow
ADRES WYDAWNICZY: Washington, DC : ASM Press, cop. 2018
OPIS FIZYCZNY: S. 1063-1086
ISBN: 978-1-555819-57-6
ISBN: 978-1-555819-58-3 (ebook)
UWAGI: Bibliogr. 218 poz.
Typ publikacji: ZMR
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Słowa kluczowe w j. ang.:
  • edible fungi
  • yeasts
  • food proceesing
  • fermentation

    DOI:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna Uniwersytetu Gdańskiego